JOULUINEN TERVEHDYS KOLILTA!

Tänä vuonna Kolin luonto sai valkoisen lumihunnun marraskuun puolen välin tienoolla. Siitä kuukausi eteenpäin oli mainiota aikaa kulkea jalan Kolin kansallispuistossa valkoisesta ja valoisasta luonnosta nauttien. Sittemmin, kun lumimassat ja tykkylumi puut valloittavat kansallispuiston maisemat, kulku jalan ei enää onnistu vaan tarvitaan lumikengät.

Aloitimme pikkujoulukauden Purnuttaressa marraskuussa. Pikkujoulu väki saapui juhlistamaan talven juhlaa niin yksityisesti kuin työporukoillakin. Mikäli menojalkaa vipatti, pystyi vipatusta sammuttaa Kolin hotellissa kolmena viikonloppuna suomen kärkinimi artistien tahdissa.

Kolin rinnekauden avajaisia vietettiin pari päivää aikaisemmin kuin viimevuonna, 4.12.22. Rinteet ovat huippu kunnossa ja omalla porukalla testattu totta kai heti avajaisissa! Nyt Kolilla on jo hyvä lumipeite. Talven aktiviteetit odottavat kaikkea kansaa. Hiihtobaanaa aukeaa koko ajan lisää. Tänään on jo 25 km auki. Vielä vähän odotetaan lunta jotta koko hiihtolatureitistö avautuu.

Jouluvieraat ovat saapuneet ja Kolin alue viettää ihanaa joulu aikaa! Haluamme toivottaa oikein iloista Joulun aikaa yhteistyökumppaneille ja ennen kaikkea asiakkaillemme. Toivotamme vuoden 2023 tervetulleeksi odottavin mielin!

Terveisin Kolilla oy