Pielistuvat uusiutuvat!

Olemme viihtyneet Kolin maisemissa vapaa ajallamme kohta 20 vuotta. Kolin luonto näyttää meille aina uuden puolen ja tekee ainakin minut henkilökohtaisesti riippuvaiseksi. Se on tunne jota ei ole helppo selittää, se pitää kokea. 

Olemme pohtineet jotta jotta tätä olisi mukava tarjota myös muille. Mahdollisuus toteuttaa ajatus tuli talvella 2022 eteemme, joten miksipäs ei. Tässä sitä nyt sitten olemme, ihan vasta aloittaneita pienyrittäjiä. Hankimme vuonna 2000 rakennetun Pielistuvat kiinteistön. Saman, jossa niin monesti oman mökkimme rakennusaikaan asuimme. Suunnitelmissa on nyt remontoida mökkiä niin jotta kaikilla, vauvasta vaariin, olisi mahdollisuus majoittua vieraanamme. Nyt aluksi remontoimme A mökki huoneiston esteettömästi kuljettavaksi. Uusimme keittiön ja pesuhuone-wc-saunatilan sekä lisäämme ilmastointia. Hankimme uudet sängyt makuuhuoneisiin koko kiinteistöön, jotta vieraat voivat rentoutua ja palautua retkeily päivien päälle. B mökki huoneistoa olemme stailanneet ja ensimmäiset vieraatkin ovat jo majoittuneet siellä. Uusi aika, uusi nimi: mökistämme tuli Purnutar.

Aika kovasti on siis tänä keväänä suunniteltu, purettu, siivottu, duunattu, ostettu, maalattu, rakennettu ja ommeltu. Nyt alkaa olla projekti jo hyvällä mallilla. Juhannukseen mennessä saamme myös A puolen valmiiksi.

Näin ollen toivotamme vieraat tervetulleiksi ja teemme kaikkemme jotta kaikilla olisi mukava ja onnistunut loma Kolilla! Tässäpä videokuvaa Purnutar B:stä ennen ja jälkeen ehostuksen.